Hotels-Nederland

hotelkamer
hotelkamer
+

Vindt hier het hotel in Nederland dat het beste bij u past!

Welkom op Hotels-Nederland, de website waarop u het perfecte hotel kunt vinden voor een weekendje weg of zakelijke overnachting in eigen land. Lees inspirerende artikelen met tips en trucs voor het vinden van het beste hotel dat bij je past.


Stel het is weekend, je bent een dagje vrij of je hebt gewoon zin om iets leuks te doen. Hoe dan ook hier vindt je de juiste inspiratie en bestemmingen voor jouw weekendje weg in eigen land. Nederland is het perfecte land voor een korte vakantie, met een rijke historie, leuke musea en in iedere provincie wel iets te doen. van het Zeews Museum in Middelburg tot aan het natuuurmuseum in Friesland.


Hotel aan de kust

Vindt hier uw hotel aan de kust

Vindt hier uw hotel aan de kust

Voor een mooie zonsondergang hoef je vaak niet ver weg. De Nederlandse kust is een alle jaargetijden een populaire bestemming voor een lekker weekendje weg. Dat snappen wij maar al te goed, niets is heerlijker dan urenlang slenteren met je voeten door het water, zonnebaden op het strand of heerlijk uitwaaien in de Noordzee wind. Hotels-Nederland neemt je mee naar zee om te kunnen flaneren op de boulevard en natuurlijk overnachten in een bijpassend hotel. Wat gaat het nu worden, een hotelaanbieding, op in bijvoorbeeld Scheveningen of juist in het topje van Noord-Holland bij Texel? kijk even rond en vindt de hotel die bij uw weekendje weg past.


Hotels in Amsterdam

vindt hier uw hotel in Amsterdam

vindt hier uw hotel in Amsterdam

Voor meerdere dagen op bezoek in onze hoofdstad Amsterdam in combinatie met een hotelovernachting. Er is een ruime selectie aan hotels in Amsterdam beschikbaar. Amsterdam is een bruisende stad waar veel te zien en te beleven is. Of je nu van cultuur, winkelen, theater of musea houdt. In de winkelstraten en op verschillende pleinen proef je de typisch Amsterdamse sfeer. Enkele leuke hotspots in Amsterdam zijn bijvoorbeeld het Anne Frank Huis, de grachtengordel en een wandeling in de Negen Straatjes. Middels een wandeling zie je de sfeervolle stadswijk Jordaan. Vele boetieks, vintage zaken en andere leuke winkeltjes. Volop gezelligheid dus en een echte aanrader voor een weekendje weg.


Wellness Hotels

Vindt hier uw wellness hotel

Vindt hier uw wellness hotel

Lekker een paar nachtjes relaxen bij een hotel met wellness faciliteiten is pure verwennerij. Bijvoorbeeld heerlijk in een jacuzzi zitten of onderdompelen in thermaalbaden, sauna's en dergelijke. Tijdens een wellness vakantie kun je heerlijk ontspannen en jezelf onttrekken uit je dagelijkse sleur. Denk hierbij aan hotels met een rustige omgeving zoals de Veluwe, Zuid Limburg of de Waddeneilanden. Niets moet, er is gen klok waaraan u zich moet houden en je zult je snel thuis voelen.