Hotels-Nederland

hotelkamer2
hotelkamer2
+

hotelontbijt
hotelontbijt
+

Waarom je je ontbijt vooraf moet boeken

In dit artikel geven we je 5 redenen waarom het handiger is als je je ontbijt bij het hotel vooraf reserveert. Hecht jij veel waarde aan zekerheid wanneer je op vakantie gaat? in dat geval kun je vaak vooraf alles regelen, zo ook je ontbijt dat je in het hotel kunt krijgen. Wij zijn in ieder geval enorm fan van een heerlijk ontbijt buffet tijdens een weekendje weg. 

1. Een uitgebreid buffet, dit krijg ik thuis nooit
Een goede rede om je ontbijtbuffet vooraf te boeken is omdat je dit simpelweg anders nooit neemt. Op vakantie moet je genieten, een ontbijtbuffet kan het een waar feestje maken.

2. Zekerheid en Gemak
Wellicht heeft het hotel minder plaatsen in het restaurant als kamers beschikbaar, met een vooraf gereserveerde tafel ben je zeker van een plaats aan de ontbijttafel en kun je zorgeloos je vakantie tegemoet.

3. Het kan goedkoper zijn dan in het hotel zelf
Dit is overigens niet altijd het geval maar vaak is het voordeliger om vooraf je ontbijtbuffet mee te reserveren onder een zogenaamde aanbieding. Dat is dan lekker meegenomen als je ook niet teveel wilt uitgeven hieraan.

4. Het maakt je weekendje helemaal compleet
Het gevoel dat de vakantie het helemaal waard is geweest, dat is toch wat we willen? Dit kan je vakantie net compleet maken zodat je na een paar dagen met een top gevoel huiswaarts keert.

5. Zorgeloos op vakantie, goed geregeld
Het staat immers 's ochtends voor je klaar, je stapt uit bed en schuift aan. het hotel heeft aan je gedacht en wat jij enkel hoeft te doen is je bord vol laden met heerlijke broodjes en beleg.

Tot slot ook nog een goede rede waarom je niet vooraf zou moeten reserveren. Vastzitten in het hotel, zonder een reservering te maken heb je net die vrijheid om ergens te gaan eten waar je vooraf van dacht nooit te komen. Je zal verrast zijn van het eten wat je in de stad 's ochtends tegenkomt.


hotel-romatisch
hotel-romatisch
+

Een perfect romantisch weekendje weg

Ieder jaar op 14 juni is het weer Valentijnsdag, de ene keer is dit natuurlijk een gunstig weekend de andere keer gewoon doordeweeks. Een origineel cadeau is dan natuurlijk een heerlijk weekendje weg. Uiteraard past een bos rode rozen hier goed bij waaraan je een kaartje met de bestemming kunt hangen. Of je houdt het natuurlijk geheim, wie wil er nou niet verrast worden?
Valentijnsweekend aan Zee
Naast de mogelijke geweldige steden en natuurgebieden die je in Nederland kunt vinden is een weekendje aan zee natuurlijk een goede optie voor een romantische tijd te beleven met je geliefde. Je hoeft hiervoor in Nederland helemaal niet ver weg. Met een strand van meer als 500 kilometer in Nederland is er altijd wel een stukje strand bij jou in de buurt. Wat dacht je van de Waddeneilanden of toch Zeeland. 


hotelnederland
hotelnederland
+

Vakantie in Nederland

Wat heeft Nederland je allemaal te bieden tijdens een vakantie? Elke provincie in Nederland heeft zo zijn eigen karakter. In het noorden heb je prachtige meren, in Zeeland de uitgestrekte stranden en in Noord-Holland zeer interessante steden. Het beste aan een vakantie in Nederland is de bereikbaarheid en de lage kosten, daarentegen is het zeer snel geregeld. 

Goedkoop op vakantie
Wil je de leuke dingen doen maar naast de hotelovernachting toch wat geld overhouden? dan is het logisch dat je de hotels met elkaar vergelijk om een juiste keuze te maken waarmee je geld kunt besparen. Dit kan eenvoudig op websites zoals booking.com en hotelspecials.nl de verschillende beschikbare hotels staan in een overzicht en zijn direct te boeken.

Gezinsvakantie in Nederland
Wanneer je een gezin hebt met kinderen zit je vaak gebonden aan de tijden van schoolvakanties. De zomervakantie biedt dan weer iets meer ruimte om een datum te prikken voor een vakantie. Lekker samen eropuit maar niet te ver weg. Enkele tips, denk dan aan een pretpark bezoek of een dierentuin. Een leuke dag kun je ook beleven bij een van de vele (binnen) zwembaden die ons land rijk is.